WEBKOPPELING

Via de gratis Webkoppeling staan de vacatures automatisch online.

Webkoppeling

Het plaatsen van vacatures is een tijdrovende bezigheid. Omdat wij weten hoe kostbaar uw tijd is bieden wij de mogelijkheid van het volledig geautomatiseerd plaatsen van vacatures aan. Wij hebben specialisten klaarzitten die een webkoppeling kunnen maken waardoor uw vacatures volledig geautomatiseerd online komen te staan op Career in Energy. Iedere dag wordt dit aanbod gesynchroniseerd. Dit zorgt ervoor dat u altijd een actueel en up-to-date aanbod aan vacatures online hebt staan op Career in Energy. U kunt deze kostbare tijd besteden aan het aannemen van nieuwe talenten.

ONBEPERKT VACATURES PLAATSEN

Moeite met het vinden van de juiste kandidaat? Wij helpen u graag. Heeft u een groot aantal vacatures beschikbaar? Dan kunt u via directe koppeling of multiposting deze vacatures automatisch laten doorplaatsen op Career in Energy.nl. U hoeft dan geen vacatures meer handmatig toe te voegen. Uiteraard scheelt u dit een hoop kostbare tijd. Wij werken graag samen met multiposting partijen, maar kunnen ook rechtstreeks de koppeling tussen uw en onze website realiseren.

Automatisch vacatures plaatsen & multiposting

Met een vacaturejaarabonnement plaatsen we al uw zorgvacatures door naar CareerinEnergy.nl. Bij voorkeur plaatsen wij uw vacatures automatisch online. Dit kan via een multiposter, een XML feed of via onze webkoppeling. Ideaal als je het hele jaar aandacht wilt vragen voor je openstaande vacatures.

Realisatie webkoppeling

Plaatsing van de vacatures wordt gerealiseerd middels een automatische data-koppeling. Voor de koppeling ontvangen wij graag een data-feed. Aan het einde van de kennismakingsperiode stellen wij een rapportage op met alle relevante metrics.
Wat wij nodig hebben voor een koppeling is eenvoudig. Wij zouden hiervoor een online beschikbaar gestructureerd databestand (bv een XML, RSS of ATOM bestand) willen ontvangen, welke wij kunnen koppelen aan de website van Career in Energy. Wanneer zo’n gestructureerd databestand niet online beschikbaar is zouden de vacatures ook middels een HTTP REST API opgehaald kunnen worden. Eventueel kunnen wij vacatures ook handmatig plaatsen.
De volgende velden zouden wij graag opgenomen zien in het databestand. Voor vragen over de koppeling kan er altijd contact worden opgenomen met onze ICT-afdeling. 
Velden die nodig zijn:
1.     Functietitel
2.     Algemene beschrijving van de functie (mag 1 veld zijn, mogen losse onderdelen zijn)
3.     Directe link naar de vacature
4.     Doorlink naar de solliciteer direct pagina
5.     Functie: – Fulltime, Parttime, Stage, ZZP, Projectmatig
6.     Bedrag (Salaris, indien bespreekbaar veld aangeven met 0)
7.     Standplaats: (Map-lat en Map-log)
8.     Vacature vervaldatum
9.     Datum geplaatst
10.   Provincie
11.  Experience (MBO, HBO, WO, Vakopleiding)
12.  Uren contract
Vul svp onderstaand formulier in om uw vacature te plaatsen/kies uw pakket.  
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Career in Energy - logo