Over ons

WIJ HELPEN U GRAAG MET WERVEN!

Werken wordt steeds digitaler. Naast de slimme technologie is het van onschatbare waarde om de juiste connectie ertussen te behouden.

In navolging op vacaturesites in de Healthbranche en Securitysector is Career in Energy gelanceerd in 2020 en nu al uitgegroeid tot één van de leidende vacaturesites op het gebied van Energy in Nederland. Wij bieden de nieuwste energyjobs. We werken met een breed scala aan werkgevers in de energiesector en bieden kansen voor alle professionals in de energiebranche.

Career in Energy biedt ook het laatste nieuws en ontwikkelingen in de energysector. Lees vandaag het laatste energienieuws en andere partnerontwikkelingen


WIJ HELPEN U GRAAG MET WERVEN!

Kandidaten

Career in Energy biedt een online platform voor iedereen die op zoek is naar een baan in de energysector.

Wij zijn geen wervingsbureau maar een vacaturebank. We maken reclame voor banen van onze directe klanten en wervingsbureaus. Als een geregistreerde gebruiker van Career in Energy kunt u een volledig kandidatenprofiel aanmaken, gerichte e-mailalerts ontvangen, solliciteren en uw cv-gegevens online opslaan. We bieden ook sector specifiek energie nieuws.

Contact
Kandidaten

Onze unieke en gerichte aanpak zorgt ervoor dat onze klanten de hoogste kwaliteit krijgen.

Werkgevers

Zowel directe klanten als wervingsbureaus kunnen kiezen uit een brede selectie van producten, waaronder: vacatures plaatsen, kandidaten zoeken, banneradvertenties, sociale en e-mailmarketingcampagnes. Als u vragen heeft, neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Onze unieke en gerichte aanpak zorgt ervoor dat onze klanten de hoogste kwaliteit krijgen.

Diensten

De diensten worden geleverd door:

DOT MANAGEMENT SERVICES
Postadres: Postbus 40 2760 AA Zuidplas ZH
Bezoekadres: WTC, Beursplein 37, 3011 AA Rotterdam
info@dotmanagementservices.nl
www.dotmanagementservices.nl
KvK-nummer: 7594194 | BTW-id: NL001963426B20

Contact
Diensten