Hoe werkt Career in Energy

Learn More

Leer hoe u onze website kunt gebruiken in eenvoudige stappen.

Wij helpen u graag!

Career in Energy biedt kandidaten en werkgevers uitstekende mogelijkheden tot het optimaal afstemmen van hun wederzijdse behoefte. Bedrijven bieden wij de mogelijkheid om in deze immer veranderende tijd hun bedrijfsdoelstellingen te presenteren en kandidaten te werven. Kandidaten kunnen effectief en moeiteloos een selectie maken uit een vacature passend bij hun kennis, kunde, identiteit, ambitie en visie.

Contact
Leer hoe u onze website kunt gebruiken in  eenvoudige stappen.

Wij helpen u graag!

Heeft u aanvullende vragen neem dan contact met ons op.

Via deze pagina treft u  Frequently Asked Questions  aan met uitleg over het plaatsen van een vacature, het uploaden en bijhouden van uw cv via Mijn Account of het reageren op een vacature via de website van Career in Energy. Er is ook een speciale pagina met uitleg over het plaatsen van een vacature beschikbaar.
 GDPR  Lees meer over onze Privacyverklaring en ons Cookiebeleid, onze Gebruiksvoorwaarden en onze Disclaimer. Via de Frequently Asked Questions krijgt u de antwoorden op eerder gestelde vragen. U kunt een kopie opvragen van al uw opgeslagen gegevens, uw Account-instellingen aanpassen en u kunt u uitschrijven voor onze Career in Energy Nieuwsbrief. Daarnaast kunt u uiteraard een verzoek indienen om uw gegevens compleet te verwijderen. Wij geven u graag ook meer duidelijkheid wat de AVG betekent voor Career in Energy. Heeft u aanvullende vragen of opmerkingen dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.
 Vacature plaatsen - stap voor stap  Moeite met het vinden van de juiste kandidaten? Wij helpen u om resultaatgericht te werven en zorgen ervoor dat we samen het maximale resultaat uit uw vacatures halen. Zo heeft uw vacatureplaatsing altijd het beste resultaat. De sollicitaties sturen we direct aan u door. Ons netwerk is gebalanceerd, gevarieerd en omvangrijk! We doen er alles aan om de juiste kandidaten te matchen. Bijgaand een handleiding hoe u zelf uw vacatures kunt plaatsen. Wij doen dit uiteraard ook graag voor u.
faq