Energiekennis - online platform Career in Energy
Career in Energy
CAREER IN ENERGY IS HÉT ONLINE PLATFORM VOOR DE ENERGIESECTOR.

ONS DOEL IS DE KOPPELING TUSSEN KANDIDATEN EN WERKGEVERS ZO MAKKELIJK MOGELIJK TE MAKEN ZODAT ER NOG SNELLER GEWERKT KAN WORDEN AAN EEN DUURZAMERE WERELD EN IEDEREEN EEN PASSENDE BAAN HEEFT.

 

Waarom Career in Energy 

De energiesector is volop in beweging. De energietransitie is noodzakelijk mede door de exploderende gas-, olie- en energieprijzen. Het aantal vacatures in de energiesector groeit snel en de innovaties op allerlei gebieden vergen nieuwe kwaliteiten. Door vergrijzing ontstaat een steeds grotere vervangingsvraag. Daarnaast is er een sterke groei op het gebied van duurzame energie die leidt tot de vraag naar gespecialiseerd personeel. De roep om vakmensen in zeer uiteenlopende specialismen, functieniveaus en regio’s is luid. Career in Energy wil binnen deze veranderende arbeidsmarkt bedrijven en werknemers samenbrengen. 

Vacature plaatsen via het online platform Career in Energy werkt eenvoudig. Career in Energy helpt u graag met het invullen van uw vacatures voor en door Energy Professionals. Jaarpartnerschap is voor organisaties de gemakkelijkste manier van werven. Alle kandidaten reageren rechtstreeks bij u.

 

Contact 

Wilt u meer informatie over het plaatsen van uw vacatures, neem dan contact op met Career in Energy. Wij helpen u graag. 

 

Met dank en vriendelijke groet,

Mariska van Wensem | Manager Operations

M: 06-28979760 | E: contact@Careerinenergy.nl | W: www.Careerinenergy.nl

Download de PDF met meer informatie.
Modify your subscription    |    View online
facebook  twitter  linkedin  instagram